perjantai 11. joulukuuta 2015

Luukku 11

Heti aamulla Kutka muisti, että kukaan ei ollut vieläkään edes aloittanut talon koristelua, mutta ei sinne olisi mitään voinut laittaakaan koska koko hökkeli piti ensin siivota. Juuri kun kaikki olivat löytäneet itsellensä siivousvälineet Elinalle tuli puhelu. Puhelimessa oli Elinan ja Aliisan yhteinen tuttu: Jenny. "Ööö... Tuota minä tarvitsen apua kun en löydä yhtä tavaroistani. Rannekelloa." "Oletko varmasti etsinyt joka paikasta?" Elina kysyi Jennyltä. "Olen tietysti. Näin sen viimeksi lattialla, mutta nyt on jostain syystä sekin kadonnut", Jenny jatkoi puhelimesta.

Elina oli päättänyt lähteä auttamaan Jennyä, ja Kutka halusi tulla mukaan. Aliisa sen sijaan halusi saada tuvan kuntoon, joten jäi siivoamaan. Onneksi Jenny asui aivan heidän naapurissaan, joten sinne pystyi menemään alle minuutissa. "Hui!" Kutka huudahti nähdessään suuren tavarakeon, josta pilkisti pieni käsi. "Missä sinä olet?" Elina huusi. "Täällä", kuuli hento ääni tavarakeosta. "Me autamme sinut ylös", Kutka jatkoi, ja rotat alkoivat kiskoa Jennyä tavarakasasta.

Kotiin tullessaan Kutka ja Elina näkivät sädehtivän talon, eikä heillä ollut muuta vaihtoehta kuin antaa Aliisalle isot aplodit. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti