keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Kutkan elämäntarina, osa 1

Kutka, Elina ja Reb ovat saapuneet Severuksen ja Vanessan uuteen asuntoon ja valmistautuneet haastatteluun.

"Aloitetaan. Kerro omin sanoin lapsuudestasi, niin minä tiivistän sen ja esitän lisää kysymyksiä siihen liittyen. Reb nauhoittaa sen ja Elina ottaa muutamat kuvat", Kutka selitti ammattitaitoisesti.
"Selvä. Synnyin syyskuussa. Perheeseeni kuuluu vanhemmat Sirius ja Liisa, sekä myöhemmin syntynyt pikkuveli Albus", Severus selitti pitkästi.
"Albus-eno! Miten hän voi nykyään?" Kutka kysyi.
"Albus on Ruoholahden Yhteinäiskoulun rehtori. Ihan hyvin kai hänelläkin menee, varsinkin nyt kun kesäloma on alkanut. Tahtoi näet päästä heti kesäkuun alussa seuraamaan porkkanoiden sielunelämää", Severus totesi naurahtaen.
"Kuulostaa hauskalta. Osaatko kertoa hieman myös Vanessan suvusta?"
"Toki. Hänen syntymäpäivänsä on 14.8. ja hänen perheeseensä kuuluu Tiya ja Kalevi, kuten hyvin tiedät."
"Ne jo tiesinkin, muuta?"
"No eipä siinä kai juuri muuta ole..."

"Jatketaan sitten sinusta. Miten lapsuutesi meni?"
"Olin vanhempieni mielestä ainakin todella taitava jo pienenä. Opin nopeasti puhumaan ja käytin valtavasti aikaa uteliaana maailman tutkimiseen. Pidin piirtämisestä ja pulmapeleistä."
"Siinäkö kaikki?"
"No on minulla yksi mielenkiintoinen tarina perheretkestämme Lontooseen."
"Kerro se!"
Kuvahaun tulos haulle plane png"Lähdimme lentokoneella, joka oli aivan uusi juttu rottamaailmassa siihen aikaan. Lentokoneilu toimi silloin vielä salamatkustaen, eikä omilla pienoiskoneilla, kuten nykyään. Mutta joka tapauksessa. Olin vielä pieni, ja Albus samaten. Keksin leikkiä piilosta, ja livahdin Albuksen kanssa ruumasta matkustajaosastoille. Vanhemmat olivat todella hädissään. Samoin matkustajat. Lopulta hurjan pakojuoksun jälkeen eräs lentoemännistä sai meidät kiinni, ja meinasimme joutua heitetyksi koneesta! Mutta viime hetkillä neuvokas isäni hyppäsi lentoemännän kasvoille ja juoksimme kaikki ruumaan. Sieltä meitä ei enää etsitty. Rottamatkustajissakin aiheutimme sotkullamme melkoisen paniikin."
"Olipas tuo hurja tarina!

Ensi osassa katsahdamme sitten Kutkan lapsuuteen, sieltäkin nimittäin löytyy hurja retki...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti