lauantai 3. marraskuuta 2018

Syysjännärin jälkeen

Mitä kaikkea syysjännärissä oikein tapahtuikaan? Tässä tekstissä puretaan auki lokakuun jatkotarinan jälkeisiä tapahtumia ja muistellaan hahmoja.


Kuvahaun tulos haulle autumn drawing tree png
Muistatkos uudet hahmot jännäristä?  Tutut Aliisa, Elina, Kutka sekä Reb olivat tietenkin mukana, mutta entäs ne muut? Aiemmin blogissa ei ole näkynyt Kutkan sukulaisia saatika Elinan serkkua. Ossi, joka pelasti maailman tuhoamalla generaattorin, on Elinan serkku isän puolelta. Kutkan sukulaisia ovat puolestaan pikkuveli Musor ja isä Severus. Severus vain vilahti teksteissä, mutta Musse oli loppuun asti.

Jännärin lopussa Elina menetti työpaikkansa, sillä Ilmasto purettiin hyödyttömyyden takia. Elina on nyt etsinyt uuden työpaikan ja onkin koeajalla. Hän päätyi tavalliseen hiiri- ja rotta-alakouluun opettamaan. Hän pääsi ensimmäisen luokan opettajaksi, ainakin hetkeksi. Toivottavasti saa pitää paikkansa!

Ossihan, kuten jo aiemmin mainitsin, tuhosi saastegeneraattorin. Hän sai Ilmaston lakkauttamispäättäjäislopettamispurkamisjuhlissa (hyvä nimi, ihan itse pomo keksi) palkinnoksi mainetta ja kunniaa, sekä pienen pokaalin.
Aliisa sai ruhjeen käteensä Sotkuun hyökätessään. Ja se paljastuikin niin pahaksi ruhjeeksi, että hän joutuu ottamaan kipsin, jonka saa pois varmasti ennen joulukalenteria.

Tämmöinen pieni palautuminen syysjännäriin näin marraskuussa. Mukavaa joulun ja joulukalenterin odotusta kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti