tiistai 31. maaliskuuta 2020

Vuodenaikojen Vartijat 5 vuotta!

Kyllä, luit aivan oikein!

Vuodenaikojen Vartijat on tänään täyttänyt viisi vuotta. Matka tänne on ollut huikea, ja on uskomatonta, että blogi on yhä toiminnassa näin monen vuoden jälkeen. Toivon, että saamme nauttia sinun lukuseurastasi täällä vielä kauan. Otetaan tässä välissä pieni katsaus blogin henkilöihin!

Aliisa-Sofia on blogin alkuperäinen päähenkilö, joka perusti blogin 31.3.2015. Hän on siitä asti ollut aina mukana. 
"Yhdessä voitamme mitä vain, ja sen ansiosta olemme päässeet näin pitkälle vuosien varrella."


Kutka Råtta teki ensiesiintymisensä yhdessä Elinan kanssa 17.10.2016 ja liittyi saman tien päähenkilölistaan Aliisan kanssa. Hän on vieläkin aktiivisesti mukana blogissa.
"Muistan, kun ensimmäisen kerran tulin blogiin. Uudet tuttavuudet jännittivät, joten tulin yhdessä Elinan kanssa."


Kuten jo aikaisemmin mainitsin, Elina saapui blogiin lokakuussa 2016. Hänestä on tullut selvästi vakituinen jäsen Aliisan, Kutka ja muiden joukkoon.
"Blogista on tullut minulle todella tärkeä, enkä osaisi kuvitella elämääni ilman sitä."


Alla olevassa kuvassa pöydän vasemmalla puolella näkyy Sini-siili, mutta häntä ei tämän joulukalenterin (2015) jälkeen ole nähty blogissa.


Reb liittyi seuraan vasta, kun Elina ja Kutka olivat muuttamassa pois asunnostaan, jossa he olivat asuneet Aliisan kanssa. Tammikuussa 2017 ensiesiintymisen jälkeen, hänestäkin on vakiintunut tuttu jäsen Vuodenaikojen Vartijoihin.
"Tulin blogiin ilman minkäänlaista esittelyä. Uuden vuoden postauksessa saatettiin minusta hieman mainita, mutta oikeastaan astelin vain blogiin ja sinne jäin."


Tässä kuvassa Aliisan vierellä istuu Lissu-lammas, jonka hän löysi Ruotsista helmikuussa 2017. Hänen blogivierailunsa ovat jääneet vähäisiksi, mutta hän on silti päässyt Aliisan mukana niin joulukalentereihin kuin Tallinnaankin.
"Olen ollut blogissa vain vähän, mutta olen silti päässyt katselemaan sivusta, kuinka se toimii. Blogi on kehittynyt valtavasti viiden vuoden aikana!"


Tämä kuva on napattu joulukalenterista 2017 ja siinä istuu Sonja-niminen jääkarhu. Hän ei ole paljoa blogissa ollut, mutta on silti tainnut melkein vakiintua julukalenterivieraaksi.
"Mielestäni blogin tekteissä on kiva olla mukana, mutta vietän ison osan vuodesta Lapissa tai Norjassa, joten en aina pääse mukaan."


Tämä tässä on Lumi. Hän on tehnyt vain muutaman vierailun blogissa, muun muassa joulukalenterissa 2017. 


Laventeli "Luppis" Laventelipuskan ensiesiintyminen oli  Aliisa Tallinnassa-postauksessa 2018. Hän on sen jälkeen tehnyt ainoastaan yhden esiintymisen joulukalenterissa 2018.


Severus Råtta on Kutkan isä, mutta hän ei paljoa ole vieraillut blogissa kiireisen työnsä takia. Silti hän pääsi vuonna 2019 viettämään joulua yhdessä Vuodenaikojen Vartijoiden kanssa.
"Olen iloinen, että poikani Kutka on saanut itselleen ystäväpiirin ja päässyt mukaan tällaiseen toimintaan."


 Musor eli Musse on Kutkan pikkuveli, jota ei paljoa ole blogissa nähty. Hänestä ei ole lähes laisinkaan valokuvia, mutta muutaman kerran hänet on nähty vierailemassa, usein Severuksen kanssa.


Ossi on Elinan serkku ja lähes ainoa sukulainen, johon hänellä on vielä hyvät välit. Ossi on vieraillut useasti blogissa, usein talvisissa maisemissa.
"Mielestäni Elinalla on mukava porukka ympärillään ja hän on päässyt mukaan moneen erilaiseen hauskaan toimintaan. Itsekin olen saanut nauttia mm. Linnanmäen ja Teijon retkistä."


Nyt kun kaikki blogin henkilöt ovat saaeet puhua, voin vain sanoa muutaman sanasen itse:

Mielestäni on huikeaa, kuinka kauan olen jaksanut ylläpitää tätä blogia. Blogin henkilöistä on tullut minulle tuttuja ja valokuvaus- ja kirjoitusharrastukseni pääsevät valloilleen. Olen kehittynyt blogin ansiosta hurjasti erityisesti kirjoittamisessa ja minulle on ollut ilo tehdä tätä näin kauan.
Toivon, että sinä, hyvä lukija, jaksat vielä käydä katselemassa valokuviani ja lukemassa tekstejäni.

Kiitos paljon ja nähdään pian uudelleen!

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti